onsdag, maj 07, 2008

På andra sidan viken är det grönt

I höstas blev jag superlycklig när andra sidan var vit, nu är snö det sista jag vill se och det som fortfarande ligger kvar på södra berget får er än gärna försvinna då det skär sig mot allt det våriga; det gröna, allt damm, vitsipporna och mina röda ballerina.

Sitter här och funderar på att ägna lite tid åt en bilpromenad. Nu när sommarsulorna sitter på är det riktigt trevligt. Kanske till och med skulle ta med mig Somber-skivan. Såg nu att betyget för skivan gått upp från min sjua till 9,4. Tror det är bandet själva som röstat. Eller så tycker flera att den är skitbra. Jag må erkänna att skivan växer för hela tiden. Jag önskar att jag inte varit så skeptisk innan jag recenserade utan faktiskt lyssnat på den mer. Kanske hade den i alla fall nått till en åtta. Fast en sjua är rätt snällt det med. Måste ta med många saker i beräkningen. Ska ett band få en tia eller en nia ska skivan verkligen ge en gåshud och skrämselhicka.

Har även tjuvlyssnat på nästa band för rakning. Hittar på ynka två låtar klara Nevermore-referenser. Men väntar självklart med ett utlåtande tills jag fått skivan i min hand.

Nej nu ska jag och min fransos dejta ett tag med lite romantisk thrash metal som bakgrundsmusik.

1 kommentar:

Anonym sa...

Visste väl att det var nåt med den där Jean-Pierre som du svor bara var en "kompis"...