tisdag, februari 05, 2008

Hora


Jag har ingen respekt alls för de två kvällstidningarna i detta rike. Det är oftast rent junk som står där. Artiklar utan större allmänintresse, eller är större delen av allmänheten så intresserad och jag totalt missat det intressanta? Troligtvis, jag vet ändå så mycket att inget medium med vinstintresse publicerar saker de inte vet blir lästa. AB och Expressen går efter klick och Britney Spears bland annat är väl den som drar mycket. Folk gottar sig som asätare i hennes miserabla liv.
Andra artiklar har sensationsartade rubriker och dårrader men slutknorren på hela artikeln är som oftast att de senaste 15 raderna egentligen inte hänt.

Det bästa nu, man kan kan bli paparazzi. Frontalkrockar är tråkigt, fatta vilka pengar man kan tjäna om man dyker upp på Rafael Edholms tomt och ser hur han ligger i en korgstol. Kanske dricker han ett glas vin och läser en dålig deckare. Förstå den kioskvältande rubriken "Edholms smygsemester" och sedan ett helt otroligt bildspecial med Rafael i diverse vinklar, med eller utan flip flop. Det är fantastiskt.

Mediehoror, halickar och torskar är vi allihopa vare sig vi vill eller ej. Yeah.

Inga kommentarer: