tisdag, augusti 12, 2008

Kadaver

Gick och lade mig klockan fem inatt. Dagens vuxenpoängskörd byttes ut mot att vara hemskt bakfull, titta på skräckfilm och äta pizza. Men det var det värt. Det var förbannat trevligt och timmarna for förbi. Helt plötsligt var det ljust. Vi drack vin, JD och cola, absolut mango och sprite. Vi pratade massor, tittade på en och annan hårdrocksvideo och vi gosade med ormar. Jag hade en liten rackare hos mig som var albino. Först var det lite obehagligt men jag vande mig snabbt. Dock ville jag inte hålla den stora. Den lilla med sitt huvud stort som min fingertopp räckte väl. (den andra hade ett huvud nästan lika stort som min hand)

Vid fem som sagt bröt vi upp och jag fick sova i Modo-lakan. Full som jag var så märkte jag inte av detta. Sov till cirkus ett och det smakade inte bara kadaver i käften på mig utan jag kne mig som ett. Efter pizza och skräckfilm åkte jag buss hem från Alnö och det var hemskt. Säkerligen för mina medpassagerare också d min hudton var mot det grågröna hållet.

Jag ska testa vuxenpoäng i helgen istället, in med köttfärsen i frysen bara. Och imorgon ska jag jobba, tur att man avslutade semestern på ett hedersamt vis.

2 kommentarer:

Monica sa...

Låter som om du hade kul igår men mindre roligt idag. Statistiskt är det ju rätt OK då...
Vad läckert med ormar, var båda albino? Sort?
Jag har nästan vant mig vid att jobba, går rätt bra. Det värsta är det här att ta sig upp på morgonen.
Ha en bra kväll, puss!

Anonym sa...

Jaa, fy-faan för Modolakan. Det kan få vem som helst att bli sjuk.