tisdag, april 08, 2008

Irritationspanelen

- Coke Zero-reklamen. Har irriterat mig sedan den kom men ännu mer nu för att de fortsätter sända skiten. En dynga som framställer män som svin och tjejer som pmsiga veklingar eller varför inte den välanvända termen sexobjekt. Den senaste om "break up as it sholud be" får mig att hulka. Reklam för Coca cola light är också illa för dne är så feminin. Hur kan en dricka vara könsriktad?

- Folk som benämner sin hemort på följande vis "Södermalm, Sweden" som om det bara fanns ett Södermalm i hela Sverige. Oftast är det inflyttade i Sthlm som skriver så som tycker att de kommit till jordens metropol.

- Skitnödiga människor, är så less på alla dessa skitnödiga som är så uppe i sitt eget arsle att ordet pretto känns fullständigt neutralt. Var tog självdistansen vägen? Vi (Jag och F alltså) såg det roligaste paret någonsin på ett chokladkafé i Uppsala. Båda med stora glasögon a la 80, han en liten halsduk nonchalant släng runt halsen (har säkert jobbat med att få den så länge), ett par acne-jeans med kraftig stuprör på hans ickeben, en randig cardigan, hon en ljust rutig klockad klänning, den berömda Lykkeli-knuten (aka lilla my) och så den där snörpta munnen och näsan i vädret. De kom in och tittade på oss "vanliga" fulkulturmänniskor med förakt fast de säkert i själva verket vill säga att de i smyg gillar collegefilmer.


Ibland är det skönt att dumirritera sig på saker som man egentligen bara kan låta passera.

Inga kommentarer: