måndag, december 15, 2008

Relevanta frågor för dagen

- Varför sitter fyra gamla kärringar och äter på café innergården med huvudbonad på? Det är kärringar som klagar på ungas ovett. Är tantmössa undantaget från vanligt hyfs? Är det samma undantag som gör att de inte behöver be om ursäkt i mataffären eller hålla upp dörren? Eller säga tack?
- Varför krånglar alltid skrivare? De funkar bara när man inte behöver dem till något särskilt. Idag gav storformatskrivaren med rullmatning på jobbet mig tankar om ond bråd död. Att en skrivare ska vara fullt kompatibel med en dator verkar vara nästintill lika omöjligt som att få sj att gå i tid jämt och ständigt.
- Kan det vara så att migrationsverket och försäkringskassan är de mest dysfunktionella institutionerna vi har i detta land? Måhända, måhända.
- Varför lägga snöröjarna i denna stad snöhögar mitt i körfältet? Oerhört mystiskt.
- Varför är mina alldeles utmärkta uppslag för julklapp/ar slut i butiken?

Nu ska jag stänga ner här och fortsätta glo på Heroes. Jag ska inte fundera på dessa frågor något mer.

Mental note, kom ihåg Gamecuben för bövelen imorgon.

2 kommentarer:

Monica sa...

Det här med skrivare och ond, bråd död är en ständigt återkommande kombination. Vi som dessutom har kombinerad kopiator och skrivare...
Det slår liksom inte fel, att den gången man glömt eller är sen med att skriva ut/kopiera så strejkar skrivaren.
Eller också håller någon precis då på med dubbelsidiga, 40-sidiga kompendier i 50 ex. Fast det kanske å andra sidan inte går att skylla på skrivaren?
Puss

Anonym sa...

annars brukar det funka att ta en gammal skrivare, gå officespace på den lilla skapelsen och ställa den väl synlig för resten av apparaturen, brukar fungera förvånansvärt bra.

Datorer och dylikt fungerar inte med ilska, men det går att skrämma dem.