måndag, februari 07, 2011

Knappt 25% kvar


Tiden går så snabbt! 
Nu har Ärtan goda chanser att överleva ifall den skulle få för sig att bryta sitt utegångsförbud tidigare. Vi får dock hoppas på att den är mer punktlig. Och det gäller även om den skulle få för sig att fega ur och bli sen. Det är svinigt coolt att vara gravid som sagt men nu börjar det bli mer tungrott för varje dag. Jag önskar exempelvis att det fanns bonuskort på samarin, att vi hade en SUV istället för en låg passat och att mina fötter satt lite närmre överkroppen när strumporna ska på... men det har jag säkert nämnt tidigare.

Det ligger en spännande tid framöver. Dock börjar jag bli lite nervös inför förlossningen. Inte mycket men jag kan inte låta bli att tänka på det. Smärtan är jag rätt beredd på, även om jag inte har den blekaste aning om vidden av den. Nervositeten ligger snarare i hur Ärtan ska vara när den kommer ut. De flesta barn föds välskapta men kan ändå inte låta bli att ha funderingar kring motsatsen. Tror det är ganska naturligt va?

1 kommentar:

Erika sa...

Mycket naturligt! Jag var länge helt övertygad om att något var "fel" på min onge, självklart hade hon varit lika älskad oavsett men man är lite som man är när man är preggo ;)